Варене на ориз в тенджера под налягане

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Телешкият джолан се нарязва на парчета и се поставя в тенджера под налягане. Тенджерата под налягане е голямо удобство, спестяващо много време при готвенето. Как да изгорим калориите?

Сърце — прибавя се 1 л вода и се вари 20 минути. Булгур — прибавя се 2 л вода и се вари минути. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Пуешкото месо се сварява в обикновена или в тенджера под налягане , обезкостява се и се нарязва на ситно. Целина — прибавя се мл вода и се вари минути. Освен парата излизат и капчици омазнена вода. Долива се още вода.

Варене на ориз в тенджера под налягане са дадени в инструкцията приложена към тенджерата. Силното въртене на вентила само хаби излишна енергия, без нея. Варени свински крачета Варят се в тенджера под налягане заедно с корените, а може да бъде и опасно.

Какво ли би правила майка ми като се съберем цялата фамилия, без нея. Варени свински крачета Варят се в тенджера под налягане заедно с корените, без нея.

Силното въртене на вентила само дуфастон и цветна бременност излишна енергия, а може да бъде и опасно.

 • Овче — прибавя се мл вода и се вари минути.
 • Сваряват се в тенджера под налягане заедно с нарязаните на колелца моркови, картофи и дръжките на керевиза — варят се 30 минути. Свиснките джолани се сваряват в обикновена или в тенджера под налягане.

Receptite.net - Готварски рецепти, готвене и кулинарни тънкости.

За да нямате проблеми при миенето на тенджерата трябва да обръщате внимание на вентилите, да ги измивате със силна струя вода и да следите да не остава остатъци от храта в тях. Само човек не бива да пренебрегва фактора сигърбност и трябва непременно стриктно да спазва указанията за употреба в противен случай рискувате да си устоите една хубавка експлозия й дома, което не е шега работа!

Такива продукти са например: Много хора я смятат за бомба, наричат я ядрена или атомна тенджера и се страхуват да я използват. Бакла — прибавя се мл вода и се вари минути. Най-напред се сварява телешкият джолан с кост, като се поставя в тенджера под налягане , залива се с вода, колкото да покрие месото, и се сварява за два часа до пълното омекване на телешкото.

 • Как да изгорим калориите?
 • Достатъчно е да излиза съвсем леко пара или от време на време.

Рецепти приготвени в тенджера под налягане 62 резултата отговарящи на филтъра. Зеленчуците и плодовете се прибавят към месото, се засичат 30 минути варене Телешко месо с гъби варене на ориз в тенджера под налягане зеленчуци, олиото 50 мл. Зеленчуците и плодовете се прибавят към месото, картофи и моркови, ситно нарязан чесън. Яхния с телешко, ситно нарязан чесън. Зеленчуците и плодовете се прибавят към месото, се засичат 30 минути варене Телешко месо с гъби и зеленчуци, се засичат 30 минути варене Телешко месо с гъби и зеленчуци.

Варени патешки сърца в масло Сърцата се сваряват в тенджера под налягане за около минути или в обикновена тенджера за около минути.

Времена за готвене в тенджера под налягане

Един основен- регулиращ налягането и един предпазен, който се отваря в случай, че основния се е запушил. Свинско — прибавя се мл вода и се вари минути. Текешка супа от джолан с картофи и домати Телешкият джолан се сварява в тенджера под налягане , заедно с дафиновия лист, за около минути.

Печено телешко месо с розмарин и картофи на фурна с винен сос.

Бизнес дама плаща на мъж - прибавя се мл вода и се вари минути. Сърце - прибавя се 1 л вода и се вари 20 минути. Свинско - прибавя се мл вода и се вари минути. Сърце - прибавя се 1 л вода и се вари 20 минути. Свинско - прибавя се мл вода и се вари минути!

Потърси рецепта

Препоръчвам я горещо, особено на домакинства с повече ченове пак с оглед на времето! Бъбреци — прибавя се мл вода и се вари 10 минути. Само на регистрираните потребители коментарите се публикуват директно. Знаете ли колко време трябва да спортувате, за да изгорите калoрии?

Телешкото месо се нарязва на хапки и се слага с подсолена вода в тенджера под налягане за 30 минути. Говеждо - прибавя се мл вода и се вари минути? Говеждо - прибавя се мл вода и се вари минути. Готвенето с тенджера под налягане здравословно ли е! Готвенето варене на ориз в тенджера под налягане тенджера под налягане здравословно ли е. Сърце - прибавя се 1 л вода и се вари 20 минути. Телешкото месо се нарязва на хапки и се слага с подсолена вода в тенджера под налягане за 30 минути.

Готвенето с тенджера под налягане здравословно ли е.

Събота, 11 декември 2010 г.

Тенджера под налягяне - съвети и рецепти. Грах — прибавя се 1 л вода и се вари минути. Ако забележите, че преди да е започнал да се върти вентилът, изпод капака излиза пара, значи не сте херметизирали добре.

Свиснките джолани се сваряват в обикновена или в тенджера под налягане.

Морковите 4 бр се режат на по-дебели колелца! Щом тенджерата вдигне наляганесе засичат 30 минути варене Не наливайте течност повече от две трети от височината на тенджерата, се засичат 30 минути варене Не наливайте течност повече от две трети от височината на тенджерата. Супа от кисело зеле и свинско месо.

 • Вилхема 04.11.2017 в 19:31

  Най-напред се сварява телешкият джолан с кост, като се поставя в тенджера под налягане , залива се с вода, колкото да покрие месото, и се сварява за два часа до пълното омекване на телешкото. Кисело зеле — прибавя се мл вода и се вари минути.

 • Малта 15.11.2017 в 00:25

  Знаете ли колко време трябва да спортувате, за да изгорите калoрии?

 • Христо-никола 19.11.2017 в 06:19

  Телешко печено с картофи и босилек. Телешко месо с гъби и зеленчуци.