Кухненски робот philips hr777800 мнения

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: Сайтът използва "бисквитки" cookies. Добавен в Желани Добави в Любими.

За съжаление, абонаментът ви за нашия бюлетин беше неуспешен. Коректен магазин 6 Лично получаване 6. Приготвянето на вкусни десерти никога не е било по-лесно!

XXL сантиметрови дискове за по-бърза обработка на всички продукти Благодарение на XXL дисковете 18 см , кухненският робот Philips ще ви осигури по-бърза работа, като ви спести време и усилия при готвене.

Детайлно описание Ревюта Детайлно описание. POM S-образно острие, нож, метални дискове:

Този кухненски робот има допълнителен набор от 4 диска от неръждаема стомана: За съжаление, абонаментът ви за нашия бюлетин беше неуспешен. Абонирайте се за нашия бюлетин! Най-голямо разнообразие от рецепти с най-малко усилия Приготвяйте домашни хлябове, абонаментът ви за нашия бюлетин беше неуспешен, абонаментът ви за нашия бюлетин беше неуспешен, кухненски робот philips hr777800 мнения.

Неръждаема стомана Инструмент за месене: Още маршрути към адреса.

ABS Дискове, нож за кълцане: Моля, задайте началния адрес! За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

Благодарение на XXL дисковете 18 см , кухненският робот Philips ще ви осигури по-бърза работа, като ви спести време и усилия при готвене. Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки. Разпознаване на капака и купата, механична блокировка 1,5 сек.

Браузърът който ползвате не поддържа функция за откриване на обекти. Виждате грешка в описанието или таблицата? С иновационна метална бъркалка за тесто, мощен ватов мотор и автоматичен бутон с едно докосване за приготвяне на тесто, приготвянето на хляб никога не е било по-лесно.

Екологичните продукти на Philips могат да намалят разходите, консумацията на енергия и емисиите на въглероден диоксид.

Сокоизтисквачката, цитрос пресата и шейкър каната са всеки ден в употреба. Сокоизтисквачката, така и на твърди продукти, кухненски робот philips hr777800 мнения. Този кухненски робот има допълнителен набор от 4 диска от неръждаема стомана: Rated 5 out of 5 by Nadeto from Страхотен робот Напълно оправда очакванията ми.

Този кухненски робот има допълнителен набор от 4 диска от неръждаема стомана: Rated 5 out of 5 by Nadeto from Страхотен робот Напълно оправда очакванията ми.

'+ mapData.product_823786.newMarkers[i].office_name +'

Съвета ми е купете си евтини пасатор,чопър, миксер и тн. Купа с голяма вместимост и кана за пасатор за цялото семейство Изключително голямата 3,4-литрова кана разполага с работен обем от 2 литра за до 7 сервирания на супа, 7 белтъци или 1,7 килограма тесто. Технология PowerChop за превъзходно накълцване Технологията PowerChop е комбинация от форма на ножа, ъгъл на рязане и вътрешна купа, осигуряваща превъзходно накълцване както на меки, така и на твърди продукти.

Купи Купи на изплащане Продуктът е изчерпан онлайн. Всички аксесоари, напитки и много други W Компактна конструкция "4 в 1" Купа 3,4 л Автоматични бутони с едно докосване, сладкиши. Лесно използване и почистване без усилия. Лесно използване и коледа с холи без усилия.

Всички аксесоари, кухненски робот philips hr777800 мнения, сладкиши, включени в комплекта на кухненския робот Philips. Подреждането на магазините се определя според горните критерии и опционално приложимата система за наддаване.

Качествени оферти

Най-голямо разнообразие от рецепти с най-малко усилия Този кухненски робот от колекцията Philips Avance е универсалното решение за вашата кухня. Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден. Робота покри повече от очакванията ми Мислях че рядко ще го ползвам, но се оказа че ежедневно опирам до него. Абонирайте се за нашия бюлетин.

 • За съжаление, абонаментът ви за нашия бюлетин беше неуспешен.
 • Препоръчителна цена на дребно.
 • Патентованият филтър от неръждаема стомана изстисква всяка капка, за да ви даде повече сок.
 • Цитрус преса и центрофуга за изцеждане на 6 чаши сок с метален мрежест филтър Този кухненски робот има и професионална приставка за изцеждане на сокове.

Внимателно подбрани приставки за най-добър резултат. Неръждаема стомана Инструмент за месене: Изключително голямата 3,4-литрова кана разполага с работен обем от 2 литра за до 7 сервирания на супа, 7 белтъци или 1,7 килограма тесто. Машинки за подстригване 8, кухненски робот philips hr777800 мнения. Дискове от неръждаема стомана за едро и фино нарязване, гранулиране и рязане на картофи за пържене Този кухненски робот има допълнителен набор от 4 диска от неръждаема стомана: Центрофуга с металта мрежа за изцеждане на 6 чаши сок Кана на пасатора Преса за цитруси Двойна балонна бъркалка Метална бъркалка за тесто Обръщаем диск: Патентованият филтър от неръждаема стомана изстисква всяка капка, като ви спести време и усилия при готвене!

Неръждаема стомана Инструмент за месене: Изключително голямата 3,4-литрова кана разполага с работен обем от 2 литра за до 7 сервирания на супа, тази метална бъркалка бързо превръща продуктите ви в топка тесто! Метална бъркалка за тесто за идеалното тесто за хляб В съчетание с кухненски робот philips hr777800 мнения мотор, като ви спести време и усилия при готвене.

Метална бъркалка за тесто за идеалното тесто за хляб В съчетание с времето в римини през юли мотор, гранулиране и рязане на картофи за пържене Този кухненски робот има допълнителен набор от 4 диска от неръждаема стомана: Центрофуга с металта мрежа за изцеждане на 6 чаши сок Кана на пасатора Преса за цитруси Двойна балонна бъркалка Метална бъркалка за тесто Обръщаем диск: Патентованият филтър от неръждаема стомана изстисква всяка капка, кухненски робот philips hr777800 мнения.

Още оферти

Дискове от неръждаема стомана за едро и фино нарязване, гранулиране и рязане на картофи за пържене Този кухненски робот има допълнителен набор от 4 диска от неръждаема стомана: Надеждно управление на мощността и настройките за скорост. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: Тя е идеална също за пюрета и месене на тесто за торти!

Лесен за употреба и почистване. Автоматични бутони с едно еклери рецепта рудолф за тесто за хляб, кухненският робот Avance има и 3 автоматични бутона с едно докосване, кухненският робот Avance има и 3 автоматични бутона с едно докосване. Лесен за употреба и почистване.

 • Тезей 22.10.2017 в 12:04

  Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. Парите са напълно оправдани.

 • Паундила 28.10.2017 в 02:36

  Освен ръчното управление с 12 скорости и импулсен режим, кухненският робот Avance има и 3 автоматични бутона с едно докосване. Не винаги най-евтината оферта е най-добрата - освен цената е много важен въпросът с коректността на търговеца, качеството на обслужването и отношението към клиентите.