Буркани за подправки цени

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Уплътнения гумени за буркани. MegaHome е създаден през година и неговата цел е да събере на едно място всички продукти за бизнеса, вкъщи и майстора. Освен инструменти и машини в каталога са подбрани и части за ремонта на вашия продукт:

Буркан за съхранение метален бял с надпис диам. Буркан Muhler MR 10 x 12 см е с размери 10 x 12 cм и вместимост мл. Букран за съхранение стъкло и метал червен диам. В бял цвят, подходящ за всеки стип. Бурканче стъклено с порцеланов капак диам. Буркани за подправка на въртяща се пластмасова стойка в модерен дизайн.

Състои се от 3 бурканчета с различна големина и плътно затварящи се капаци.

Работи с 6 броя батерии, които не са включени в комлекта. Солница стъкло и метал с крава диам. Солница стъкло и метал с крава диам.

Солница стъкло и метал с крава диам. Работи с 6 броя батерии, които не са включени в комлекта, буркани за подправки цени.

Някои от продуктите ни са: Бурканче за подправки стъклено к-т с лъжичка розово,синьо,зелено 1БР.

Битови стоки Прибори за съхранение За подправки Шише стъклено релефно цикламено 1л. Шише стъклено релефно оранжево 1л. Кутия за съхранение метална червена с бяло райе диам. Бърз преглед Стъклен буркан Landmark Pasabahce, 0.

Буркан за съхранение стъклен мл.

Продукти, подходящ за всеки стип, добавени за сравняване: В бял цвят. Показани са от 1 до 34 от общо 34 резултата 1 страници. От до лв 1. Бурканчета за подправки метални 4хмл. Показани са от 1 до 34 от общо 34 резултата 1 страници. Буркан за съхранение метален бял с надпис диам, буркани за подправки цени.

Каталожен № 004801

Комплект 4 броя керамични буркани с щипка Вавилон Комплект 4 броя керамични буркани с щипка Вавилон е с красив дизайн. Има качествен и здрав керамичен механизъм за мелене. От до лв 1. Буркан за съхранение стъклен жълт мл.

Буркан за нервна система анатомия стъклен мл! Букран за съхранение стъкло и метал червен диам! Букран за съхранение стъкло и метал лилав диам!

Буркан за съхранение стъклен мл. Отличен избор за сигурно съхранение идеален ред в кухнята.

Всички категории:

Отличен избор за сигурно съхранение и идеален ред в кухнята. Бърз преглед Буркани за подправки инокс 3 броя М Комплект 3 бурканчета за съхранение Битови стоки Прибори за съхранение За подправки

 • Стъклото не поема миризми и не се оцветява, което прави комплекта подходящ за съхранението на разнообразие от подправки.
 • Всяко бурканче е с капаче с винтово затваряне и приставка за поръсване.
 • Солница стъкло и инокс диам.
 • Буркан за подправки За съхранение на различни подправки и продукти Лесен за почистване Повърхност тип пчелна пита Модерен дизайн Цвят:

Комплект буркани за подправки цени броя керамични буркани с щипка Вавилон Комплект подаръци за майка броя керамични буркани с щипка Вавилон е с красив дизайн. Лесен за почистване и поддръжка. От до лв 1. Стъклен буркан Landmark Pasabahce, 1. Лесен за почистване и поддръжка.

Комплект 4 броя керамични буркани с щипка Вавилон Комплект 4 броя керамични буркани с щипка Вавилон е с красив дизайн. Бурканче стъклено с порцеланов капак диам.

Напиши мнение

Комплект за подправки Jamie Oliver 6 части Комплект за подправки Jamie Oliver 6 части e продукт от специалната линия кухненски аксесоари, разработена от известния британски майстор-готвач Джейми Оливър. Предлага се в 5 цвята: Електрическа мелничка за сол и пипер Luigi Ferrero FR G е стилна и много удобна мелница за черен пипер, морска сол или подправки.

Бърз преглед Комплект за подправки Jamie Oliver 6 части Комплект 5 бурканчета със стойка. Бърз преглед Комплект за подправки Jamie Oliver 6 части Комплект 5 бурканчета със стойка.

 • Ромео 03.07.2018 в 12:19

  Комплект буркани 8 броя с поставка AN ZCP може да се използва за подправки, конфитюр, сосове, мюсли, дребни бонбони и др.

 • Аванта 04.07.2018 в 04:28

  Има пластмасов капак с винтово затваряне и отвори, изрязани в металната обвивка за видимост на съдържанието. От до лв 1.

 • Анестиана 05.07.2018 в 21:07

  Комплект за подправки Jamie Oliver 6 части Комплект за подправки Jamie Oliver 6 части e продукт от специалната линия кухненски аксесоари, разработена от известния британски майстор-готвач Джейми Оливър. Буркан за съхранение инокс и стъкло с крава