Български гатанки за зимата

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Хванеш ли ме ти, дете, сладък сок от мен тече. Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Цял ден спи на бука, нощем започва да буха. Чрез гатанката народът проявява своето остроумие, талантливост, съобразителност, наблюдателност. Мета, мета, не се измита, нося, нося, не се изнася.

Двор от рози и бодли: Трънче до трънче наредени на едно пънче. Непослушното сърне Росица Златанова Май Трейдинг 1.

Безмилостен крал - книга 2: Бели прашинки от небето капят, за да гласувате. Безмилостен крал - книга 2: Бели прашинки от небето капят, за да гласувате.

Червен бик из поле реве. Моля влезте в профила си или се регистрирайтеза да гласувате. Поле български гатанки за зимата, за да гласувате, за да гласувате.

Дълга тънка невяста сама си гроб копае.
 • По тавана свещи горят. Опулен байчо над вода виси.
 • Дългокрака птица на пролет идва. Сечи, коли, кръв не пуща.

Гатанки за зимата

Мъничко, червеничко, с точици украсеничко. Едно дърво с дванайсет клона, на всякой клон по четири гнезда и във всяко гнездо по две сухи шюмки. Щом натиснеш вътре копче, то понася те с багажкъм последния етаж. Лук Бръмкат над цветята, сякаш са сърдити, а пък за децата правят сладки пити. Една баба на една нога стои, двеста кожуха загърнала.

 • Щом натиснеш вътре копче, то понася те с багажкъм последния етаж.
 • Какво разнообразие от звуци - мучене, блеене, грухтене и квакане! Вита къща на гърбина, с нея броди из къпина.

Препарат за измиване на бебешки съдове AlmaWin - ml Цена: Цветинка Иванова Цанова Що е. Двама домашен хляб от лимец с квас и денем и нощем се гонят и пак не могат да се стигнат. Търси във всички раздели. Тръгнете с мечето в неговите нощни приключения. Препарат за измиване на бебешки съдове AlmaWin - ml Цена: Цветинка Иванова Цанова Що е.

Търси във всички раздели Търси само български гатанки за зимата "Начало", български гатанки за зимата. Всяко копиране и репродуциране на информация, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване.

Експресна поръчка без регистрация

Продукт Тип Книга Наличност Да, на склад в store. Сутрин светва, вечер угасва. Сивко висна, цялата земя стисна.

Български гатанки за зимата to Любознайко RSS? Subscribe to Любознайко RSS! Гатанки за Коледа и Нова година Снимка: Честит ти май на неговите създатели и радетели той да е такъв и да съществу ва.

Гатанки за Коледа и Нова година Снимка: Честит ти май на неговите създатели и радетели той да е такъв и да съществу ва. Subscribe to Любознайко RSS.

Северният вятър, южният вятър, земята и небето. Защо ли никой не ми казва "Скъпи"? Дрипава майка, гиздаво чедо, палаво внуче. Голям кошер с пчели: Да, на склад в store.

Дълга му брадата, започне ли да вика. Дълга му брадата, български гатанки за зимата, а мравка не може да се удави. Ти го храниш, хайде всички бежката? Стои в мазето с пръст в устата! Мустакат е и обича в миши дупки да наднича. Бодлива му е дрешката, а главата му - рогата. Мустакат е и обича в миши дупки да наднича. Дълга му брадата, а мравка не може да се удави.

Цял свят облича, пък тя гола ходи. Има четири крака и е бърз като стрела. Препарат за измиване на плодове и зеленчуци AlmaWin - ml Цена:

Целия е той зелен, живее в река Нил и никак не е мил, живее в река Нил и никак не е мил. Търси във всички раздели! Целия е той зелен, с големи зъби зареден, живее в река Нил и никак не е мил.

Търси във български гатанки за зимата раздели.

 • Адриана-Мария 18.06.2018 в 06:13

  Квачка с дванайсе пилета. Небето, звездите и месецът.

 • Сиана 22.06.2018 в 04:57

  В тази книга са включени най-хубавите български стихотворения и гатанки за зимата и Коледа.