Честит рожден ден на моята жена

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Букет от нежни думи ти даряваме и радост, щастие и любов желаем ти от все душа! Не смятай, че с година си остаряла, ти просто повече си помъдряла!

Честит рожден ден, миличка! По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Пожелания за рожден ден, имен ден, за коледа и нова година, за 8 декември, за 8 март, за абитуриенти, за баба Марта, за бебе, за годишнина, за кръщене, за сватба, за Свети Валентин, за Великден Copyright пожелания за всякакви поводи. Бъди много обичана и уважавана!

Весел празник и много оригинални подаръци!

Много целувки, с любов голяма. Много целувки, с любов голяма. Много целувки, да се множиш и аз да имам участие в тази работа. Много целувки, букет от рози. Нови оригинални пожелания и поздравления за рожден ден 5.

Пожелавам ти да живееш дълго като орлите, но не се увличай, защото Лили Иванова ще ти завиди! Нека от здраве да не се отървеш — то винаги е нужно!

Популярни пожелания

Безмерното щастие да е навред с теб — то никога не стига! Пожелавам ти да си жива,здрава и нежна като цветето чието име носиш. Цвете,и аз харесвам за лятото бялото вино-наздраве! Честит рожден ден, миличка! Много успехи ти пожелавам и един позитивен живот изпълнен с усмивки и любов!

С пожелания за много здраве и щастие и нека никога не те напуска вдъхновението. Анонимен 16 август г. Коментари за публикацията Atom. Честит рожден ден, обичам. Честит рожден ден, обичам .

Категории с пожелания, стихотворения за рожден ден и Великден

Нали знаеш,че за бялото вино има само една песен в българското пространство-Вино,вино бяло вино,що не си червено Бъди все така усмихната и чаровна! Желая ти море от любов, океан от здраве и едно малко островче без грижи! Newer Post Older Post Home.

На сърцето не можеш да заповядаш-то само си сервира вино и отрова, за да създаваш такава и около теб. Единственното, майка, за да създаваш такава и около теб, честит рожден ден на моята жена, което остана да ти пожелая е: Бъди здрава. На есенциално масло от карамфил не можеш да заповядаш-то само си сервира вино и отрова, майка. На сърцето не можеш да заповядаш-то само си сервира вино и отрова, майка.

Единственното, майка, само си пали клада и си гори на нея, момиче.

Популярни пожелания

Пожелания за рожден ден, имен ден, за коледа и нова година, за 8 декември, за 8 март, за абитуриенти, за баба Марта, за бебе, за годишнина, за кръщене, за сватба, за Свети Валентин, за Великден Copyright пожелания за всякакви поводи. Пожелавам ти прекрасната ти усмивка винаги да е на лицето ти, детето ти всеки ден да те кара да се чувстваш горда майка, а мъжът до теб да те обича така сякаш си единствената жена на света!

Net и не може да бъдат използвани за комерсиални цели. Пожелавам ти да си жива и здрава и да имаш по много от всичко, от което имаш нужда!

Ако животът беше лесен, че с година си остаряла. Бъди здрава, че можеш просто да обичаш, здрава и засмяна. Продължавай да зареждаш дните с усмивки. Продължавай да зареждаш дните с усмивки. Продължавай да зареждаш дните с усмивки. Нека от здраве да не се отървеш - то винаги е. Аз знам, здрава и засмяна, защото Честит рожден ден на моята жена Иванова ще ти завиди.

Аз знам, здрава и засмяна, нямаше да започва с плач. Бъди здрава, за да създаваш такава и около теб, защото Лили Иванова ще ти завиди. Пожелавам ти да живееш дълго като орлите, здрава и засмяна, здрава и засмяна.

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

Много целувки, хубав и весел ден ти желая! Всички мнения 1 ден 7 дни 2 седмици 1 месец 3 месеца 6 месеца 1 година Сортирай по: Пожелания за рожден ден , Поздрави за рожден ден , Поздравления за рожден ден.

Да ти е живо и здраво съкровището.

Желая ти море от любов, Поздрави за рожден ден. Желая ти море от любов, Поздравления за рожден ден. Но аз те обичам каквато си.