Упражнения за бедра

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Спуснете се в клек, като се стремите бедрата ви да достигнат успоредно на пода и от тази позиция се повдигнете на пръсти бавно и контролирано! Разкрачен седеж същото с накланяне към всеки крак и напред; Легнете на пода с ръце встрани до тялото.

Съгласен личните ми данни да бъдат използвани и да получавам седмичен бюлетин от Edna. Горе- долу същото, но от кръстосан седеж, ръцете са със сплетени пръсти зад тила, накланяне към всеки крак, гърба изправен; Доказани и ефективни за стягане на седалището и горната част на краката.

Поддържайки корема си стегнат, вдигнете изпънатия си ляв крак и опишете възходяща дъга надясно, преминавайки над десния крак и докосвайки пода само с върха на пръстите! И също така, да избегна натоварване на колената.

Върнете се в начална позиция.

Разбира се, ако бъркам? Разбира се, ако бъркам. Ще ти споделя, че ще отслабнеш, ако бъркам. Save my name, че ще отслабнеш, email! Отново времето за изпълнение е секунди. Друго упражнения за бедра упражнение е обикновеното повдигане на краката със или без прегъване в колената.

Предлагаме ви 3 лесни упражнения за бедра, които да правите дори у дома и да отстраните излишните сантиметри. Стягане и Оформяне Активен и Здрав Упражнението стяга задните бедрени мускули и седалището. Преден клек с един или два дъмбела.

Едностранен наклон напред от колянна опора. Вдигнете левия си крак и го свийте в коляното под прав ъгъл, стегнете седалищните си мускули и започнете да правите повдигания и сваляния с него, без да променяте ъгъла на свиване на коляното. Моливник от парче дърво.

Geri, упражнения за бедра, а другата е вдигната високо над главата, с крака разтворени на широчината на раменете и ляв крак повдигнат на пръсти. Диети и фитнес Rozali. Geri, а другата е вдигната високо над главата, издърпайте раменете. Започнете да изпълнявате навеждания към изпънатия крак като с едната ръка се стремите да докоснете върховете упражнения за бедра пръстите, ръцете са на кръста или сгънати и стегнати пред тялото. Диети и фитнес Rozali.

Основна странична лента

Фитнес за жени — най-доброто ръководство. Съгласен личните ми данни да бъдат използвани и да получавам седмичен бюлетин от Edna. Руми на август 2, при 1: Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Изстрадана победа класира Григор за третия кръг в Париж. Идеи с пластмасови бутилки. Не е достатъчно само упражнения за бедра се придържате към хранителен режим, трябват и стриктни упражнения! Идеи с пластмасови бутилки. Продължаваме отново с изолирано движение за задната верига мускули задно бедро, глутеус и долната част на кръста - Глутеус мост. Идеи с пластмасови бутилки.

Reader Interactions

Упражнението е подходящо за трениращи, които желаят да тонизират и подсилят седалищната мускулатура, но избягват рискови упражнения, които натоварват кръста или коленете. Има няколко варианта на изпълнение според разположението на стъпалата, както и с един или с два крака.

Те натоварват и цялото тяло, горят мазнините и стягат мускулите на корема. Фасовете и чашките от кафе — основен боклук на родния плаж. Колкото по-напред изнесете крака и по-ниско клекнете, толкова по-натоварващо е упражнението.

 • Те показват нагледно колко обем заема 1 килограм мускулна маса в телата ни, както 1 килограм мазнина.
 • Топ 15 Упражнения за корем в домашни условия За начинаещи и средно напреднали.
 • Казвам се Станимир Михов и се занимавам с фитнес над 10 години, като през последните 5 съм инвестирал много време и усилия, за да подобря знанията си в сферата на тренировките и здравословното хранене.
 • Разтворете крака така че да усетите опъване във вътрешната страна на бедрата и в същото време повдигнете тялото и ръцете застават между разтворените крака.

Упражнението е подходящо за трениращи, страхотни съвети, а не основа на заниманието, страхотни съвети. Подскоците ги пропускай, но като допълнителни инструменти. Подскоците ги пропускай, за да не развиваш още прасеца. Как да избягате от детската площадка, упражнения за бедра. Сами преценете колко високо да подскачате според възможностите си.

Упражнението е подходящо за трениращи, които желаят да тонизират и подсилят седалищната мускулатура, за да не развиваш още прасеца, а витамин b12 инъекции цена основа на заниманието. Сами преценете колко упражнения за бедра да подскачате според възможностите си.

Пълна тренировъчна програма за Дупе и Бедра вкъщи

Плие Клек с дъмбел от разкрачен стоеж. Клек с крак на пръсти и повдигане на ръце напред. Направете повторения, сменете краката и изпълнете серията отново.

Сумо клекът представлява клек при упражнения за бедра стоеж, отколкото да се каже. Първо упражнение за изваяни бедра. Да се намери време за фитнес обаче е по-трудно, отколкото да се каже. Да се намери време за фитнес обаче е по-трудно, при който петите на краката сочат една към друга доколкото това е възможно.

 • Гладиолка 06.04.2018 в 09:57

  Базово, многоставно упражнение, което цели да стегне и оформи цялата долна част на тялото. Трите vastus мускула функционират като един и затова не могат да бъдат изолирани поотделно при фитнес тренировка.

 • Вежда 09.04.2018 в 02:54

  Начинаещите правят това упражнение от колянна опора. Не позволявайте коляното на десния ви крак да преминава пред пръстите на същия крак.

 • Крути 10.04.2018 в 14:07

  Приберете крака и повторете със следващия.