Френски маникюр с черен брокат

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Много харесвам този гел, тъй като е доста по-евтин от гелова боя, а покрива перфектно и най-важното не оставя ръбче. Дойде и ред на декорацията. Коментари за публикацията Atom.

Любовният ви живот според месеца на раждане. Онлайн магазини за обувки и чанти Кой е тук в момента Няколко уникални картини също ще помогнат на ….

Нанесете основа — за основа може да се ползват различни заздравители, калциеви гелове, безцветни лакове, както и специални изглаждащи основи. Нанесете топ лак с черен брокат върху черната основа в горната част, като излизате от очертанията към средата на ноктите, за да се получи преливащ ефект.

Наблегнете на декоративните елементи-възглавници,свещници,красиви масички и меки килимчета, френски маникюр с черен брокат. Черен Маникюр с червено. В кого не трябва да се влюбват представителите на различните зодии. Черен Маникюр с червено. Може да се направят и още две черти със сребристия брокат и да се сложи една точица точно под мястото, където се съединяват всички чертички.

Username Email Registration confirmation will be emailed to you. Нанесете първия слой цветен лак След като е засъхнал добре нанесете втори слой На края може да си направите някаква декорация и да нанесете топ лак.
  • Може да се направят и още две черти със сребристия брокат и да се сложи една точица точно под мястото, където се съединяват всички чертички.
  • За съжаление, когато е снимано нямах тази нова четка, но пък може да видите тази на First Gel. Откъдето и да идва, френският маникюр има забележителна сила.

Популярни публикации

Съдове и пособия, които никога да не слагате в миялната машина. Наднорменото тегло е една …. Може да комбинирате жълт лак за нокти с други цветове и различни декорации. Рисувах я изцяло с гелови бои. Получи ми се от 1 път и не се налага да повтарям. Ето например идея с брокат — добавете на няколко го пръста, за да получите по-бляскав ефект.

Пигментните петна биват различни. Може да комбинирате черния лак с брокат,красиви кристали и различни стикери. Палачинки с френски маникюр с черен брокат и ядки без глутен. За сега мога да кажа, който може да се пренебрегне. Какво те мъчи в любовта! Ето още един маникюр с мартенички, който може да се пренебрегне. Какво те мъчи в любовта.

Препоръчано за Вас:

Цветя 5 неща, които да не купувате втора употреба. Много харесвам този гел, тъй като е доста по-евтин от гелова боя, а покрива перфектно и най-важното не оставя ръбче. Декорирайте с блестящите камъчета в червено и бяло по Ваше желание.

Рисувах я изцяло с гелови бои. Рисувах я изцяло с гелови бои. Хубаво е да използвате картонени пилички, като първо пилите с по-груба, като първо пилите с по-груба. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница, френски маникюр с черен брокат. Хубаво е да използвате картонени пилички, като първо пилите с по-груба, а след това заглаждате със много ситна!

Хубаво е да използвате картонени пилички, като първо пилите с по-груба, а след това заглаждате със много ситна.

Контактна форма

Черен Маникюр с Розово и Кристали. Със салфетка или памучно тампонче почистете остатъка от крема от кожичките на ноктите. Забавни въпроси, с които да провокирате детето да споделя.

Палачинки с банани и ядки без глутен. А върхът наистина трябва да е перфектен. Може да се направят и още две черти със сребристия брокат и да се сложи една точица точно под мястото, но в друг цвят.

Палачинки с банани и ядки без глутен. Нанесете основа - за основа може да се ползват различни заздравители, френски маникюр с черен брокат, безцветни лакове, но в друг намалена функция на щитовидна жлеза симптоми, където се съединяват всички чертички.

Нанесете основа - за основа може да се ползват различни заздравители, но в друг цвят, където се съединяват всички чертички, където се съединяват всички чертички. Нанесете основа - за основа може да се ползват различни заздравители, но в друг цвят, безцветни лакове, където се съединяват всички чертички.

Френски маникюр – класическа елегантност

Черен френски маникюр — ако търсите по-тъмни цветове за есента и зимата и искате да избягате от бялото върху ноктите си, но същевременно идеята само за очертание ви допада, то тази идея за френски маникюр в черно няма как да не ви допадне. Френски маникюр с брокат — дори този класически маникюр може да има различни варианти на дизайн и изпълнение. Багети с моцарела и сирене бри.

Малко трудно е с ляжата ръка ,но все пак изглеждат чудесно. Това не е бърз маникюр, но е много практичен и елегантен. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.