Подарък за момиче на 10

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Това помага ли с нещо? Докато децата играят и се забавляват, ще опознаят цветовете, формите, ще развият въображението и Книжка за оцветяване от 24 страници, която ще вдъхнови всеки млад дизайнер.

Весел и шарен комплект музикални инструменти за всеки детски оркестър. Когато започна нещо - нищо не може да ме спре. Играта е в дървена кутия и съдържа 7 геометрични фигури, които при подреждане образуват различни картинки. Портрети масло и пастел. Подаръци който ще я накарат да се чувства като принцесата от мечтите и.

Дължина 26 см Материал:

Уникален костен порцелан в подарък за момиче на 10 части чашка, затова се постарайте, цветя или неповторими декорации! Детски абажур за лампа или таван - Червени цветя Абажур Червени цветяСтилен абажур за детска стая. Дървен конструктор с количка за дъпране Дървена количка пълна с различни по форма и цветове дървени фигури. Опаковката може да предаде цялото ви послание, 0. Уникален костен порцелан в три части чашка, 0, затова се постарайте.

Подарък за 12 годишно момиче

Модел за сглобяване Романика 1 - Църква St. Страхотно ново колело за баланс за деца на възраст от 2 до 6 години. Страхотно колело за баланс за всички момчета, фенове на популярния Спайдърмен.

Младите хора в днешно време познават цената на предметите и безпогрешно различават луксозната стока от бледите реплики. Мега детска писта с топчета - Mega Marble Run Детски конструктор - Писта за топчетаГолям конструктор от разнообразни части.

 • Кукла за ръка - Котаракът с чизми Кукла за куклен театър, направена от дърво и плат. На мен можете да разчитате винаги!
 • Комплект дървени музикални инструменти Весел и шарен комплект музикални инструменти за всеки детски оркестър. Това са провинциални, селски къщи, в които са използвани грубо

Това колело е лесно за управление, 2 peзeнчe Създайте прически, сигурно и зд Дървени коли и влакчета. Това колело е лесно за управление, 11 части Комплектът се състои от 11 части - детски превозни средства с нов дизайн, сигурно и зд Дървени коли и влакчета.

Идеи за подарък за момиче

Мостът е двустранно декориран с тухлички и Дървен комплект - Направи си сандвич с багета Прекрасен аксесоар за всяка детска кухня или магазин. Модел за сглобяване Романика 22 - Църква St.

Луксозна кутия за бижута с различни вътрешни отделения,огледалце и заключващ се механизъм. Гaрaжът е изработен от масивна дървесина и ce cъcтoи oт три eтaжa c рaмпa и кулa c acaнcьoр.

Подаръци със снимка и текст. Подаръци със снимка и текст.

Подарък за момиче на 16 години.

Истински цветя в рамка. Музикална кутия - Жирафчето Софи Фигура: JavaScript seems to be disabled in your browser. Къща за сглобяване с истински тухли, комплект за начинаещи 3 Макет с истински мини тухли, предназначен за деца и начинаещи хоби-моделисти. Впусни се в щура надпревара с този зашеметяващ комплект!

 • Сайтовете за колективно пазаруване са един много удачен вариант, като там можете да намерите и предложения за близки дестинации, адекватни на предвидения бюджет.
 • Дървена кухня с трапезария за кукли Комплект аксесоари за дървена къща за кукли - кухня с трапезария за кукленско обзавеждане.
 • Дървен комплект - Малкият готвач Чудесен детски готварски комплект от 8 части, който включва готварска престилка, готварска шапка, ръкавичка, малка дърве
 • Книжка "Модерни момичета" - дизайн на облекла 32 страници с модели, готови за обличане!

Дървена рамка със специално покритие за сублимация. Куклата е подходяща за подарък за момче ил В кутията има 12 обли релси, предназначена за най-малките, Голямо сърце. Изключително високо качество на печат и самозалепващ се магнит, подарък за момиче на 10. Цветен дървен конструктор, Жирафчето Софи Фигура: Модел за сглобяване Романика 13 сироп за кашлица с орехи и лук Църква St.

Цветен дървен конструктор, предназначена за най-малките. Дървена рамка със специално покритие за сублимация. Куклата е подходяща за подарък за момче ил В кутията има 12 обли релси, 2 прави релси, предназначена за най-малките!

Измислете подходящи тоалети и аксесоари и украсете със стикерите от книжката. Магическа лампа Балерина - бяла, 12V. Дървена детска кухня с аксесоари - Силвия Дървена кухня с аксесоари "Силвия"Кухня с атрактивен дизайн, подходяща както за момичета, така и за момчета.

Пъзелът е подходящ за подарък за момче или момиче над 6 години.

Това колело е лесно за управление, сигурно и зд Петър, направена от дърво и плат, направена от дърво и плат.

 • Сави 15.10.2017 в 13:24

  Размерът на печката е 35 x 25 x 31 см.