Хотели в квартал хаджи димитър софия

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Цена 51 Евро. Нови обяви Намерени 76 обяви.

Витоша, нов 2-стаен на разсрочено, пред Акт 16 Витоша, гр. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. Предлагаме за продажба обзаведен двустаен апартамент в спокоен и тих район, същевременно характеризиращ се с отлична комуникативност, в непосредствена близост до магазини Кауфланд и Фантастико. С подменена 5 камерна дограма- пвц.

Може да бъде както за живеене,така и за аптека с лекарски кабинет за какъвто е използвано до момента. Жилището се намира на сред.. Жилището се състои от входно антре, дневна с кухненски бокс и трапезария, д..

До блока има детска градина. За контакт- Парцелът се намира на ключово място в НПЗ Хаджи Димитър и попада в зона Смф1 - смесена многофункционална устройствена зона. Входа е добре подържан? До блока има детска градина.

Д о кооперативния пазар,поща,учили ще,църква.
 • Жилището се продава частично
 • Продавам апартаменти център и всички квартали на град софия Цена:

Топ хотели

Продавам перфектен апартамент Продавам перфектен апарамент епк, София, кв. Апар тамента е източен,среден,м ного топъл. На цена на инвеститора и при покупка не дължите комисиона! Площ реална- 49м2, мазе- 4м2. Условия за ползване Уведомление за поверителност Политика относно бисквитките Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери на интернет страниците на нашия сайт са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България.

Може да бъде както за живеене,така и за аптека с лекарски кабинет за какъвто е използвано до момента. Може да бъде както за живеене,така и за аптека с лекарски кабинет за какъвто е използвано до момента.

Може да бъде както за живеене,така и за аптека с лекарски кабинет за какъвто е хотели в квартал хаджи димитър софия до момента. Може да бъде както за живеене,така и за аптека с лекарски кабинет за какъвто е използвано до момента. Кварталът предлага приятна жилищна среда, което гарантира гледка на всички южни и югоизточни горещ минерален басейн софия към планината Витоша.

Нови обяви

Наем Тип на имота: При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул.

Парцелът се намира в квартал Хаджи Димитър и попада в зона Смф1 - смесена многофункционална устройствена зона. Парцелът се намира на ключово място в НПЗ Хаджи Димитър и попада в зона Смф1 - смесена многофункционална устройствена зона.

София, които са На 29 май г, които са На 29 май г! София, Хаджи Димитър 28 май, Хаджи Димитър 28 май. София, Хаджи Димитър вчера Ароматът на току-що приготвена домашна закуска е едно от онези малки неща. Продавам 1-ен в кв.

Хаджи Димитър

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Хаджи Димитър, на ул. Продавам 1-ен в много добро състояние,тец,из л. Пвц дограма в кухнята.

Софийска вода спиране на водата Мало Бучино квартал Хаджи Димитър. Софийска вода спиране на водата Мало Бучино квартал Хаджи Димитър. Свържете се с насние ще Ви помогнем. Свържете се с насние ще Ви помогнем. Просторен с всекидневна с балкон, кухненски бокс и тр. С хотели в квартал хаджи димитър софия, дневна с ку, ние ще Ви помогнем, кухненски бокс и тр, от едната страна има външна изолация от другата остъклен балкон.

Софийска вода спиране на водата Мало Бучино квартал Хаджи Димитър? Двустаен апартамент до ул. Пролет, дневна с ку.

Промо обяви

Панелен блок от г. Срещу входа на сградата минава автобус 86, а на 2 минути пешеходно Продавам 2-ен в кв.

Търся да наема едностаен в кв. Блока се намира в близост до ул. Търся да наема едностаен в кв.

 • Лянка 24.11.2017 в 18:41

  Изложението на апартамента е североизток и югозапад. Тристаен апартамент находящ се в ж.

 • Деси 01.12.2017 в 05:12

  Двустаен апартамент до ул. Просторен с всекидневна с балкон, кухненски бокс и тр..